БУТИЛКА ЧАША ЗА ВОДОРОДНА ВОДА 300 мл.

519.99лв.999.99лв. (-48%)

В наличност

Compare

519.99лв.999.99лв. (-48%)

ОПИСАНИЕ

SPE технология за електролиза

Използвайки водещата в света технология за електролиза SPE (отделяне на водород и кислород), проблемът с остатъчния хлор и остатъчния озон след електролиза е напълно решен, качеството на питейната вода е по-здравословно, параметрите са по-стабилни и времето за електролиза е по-кратко. Приложимо за всяко качество на питейната вода, чистата вода, дестилираната вода също може да бъде електролизирана.

Импортирани основни компоненти

От Южна Корея се внася титановия платинен електрод, от Япония се внася богата на водород специална йонна мембрана, високо съдържание на водород, според различното качество на водата, богато съдържание на водород е между 800-1200ppb.

Опростен дизайн

Европейски и американски стил на дизайн, опростен и стилен външен вид, тяло на чашата от AS материал, без BPA (безвредна пластмаса, без мирис и вкус), безопасно и чисто, подобрява текстурата на чашата за вода.

Дизайн с двоен режим

Удобният за потребителя дизайн с двоен режим позволява чашата и основата да се комбинират и разделят. Оригинално тяло за чаша + основа, бизнес домът е по-модерен; бутилирана вода + основа, пътуването на открито е по-лесно преносимо. Оборудван с фитинги с двоен отвор.

Иновативен структурен дизайн

Конструкцията на долния резервоар за водна пара не само премахва остатъчния хлор и озон, но също така събира водна пара, която понякога изтича по време на процеса на електролиза. Капакът на чашата е безопасно освободен от налягането, за да се избегнат повреди на тялото и злополуки, причинени от прекомерно вътрешно налягане при електролиза.

Функция за почистване

Електродът може да почисти котления камък, прикрепен към повърхността на електрода, поради дългосрочна електролиза, която не само гарантира хигиената на чашата за вода, но и удължава експлоатационния живот на електрода.

Висококачествена литиева батерия за зареждане

Уредът използва висококачествена полимерна литиева батерия за по-дълъг живот на зареждане и разреждане. Micro USB захранващ конектор за по-лесно зареждане.

Инструкции за употреба:

1. Бутилка за вода за впръскване / свързване:
Домакински режим: Отворете капака и налейте необходимото количество питейна вода в чашата (температура на водата <60 °C). Количеството вода не трябва да е прекалено пълно.
Режим на открито: Развийте основния капак и капака на електролитната клетка и отворете винта за бутилирана вода. В зависимост от размера на бутилката с вода можете да изберете съответния основен интерфейсен аксесоар. Подравнете резбования отвор на основата с резбата на винта на гърлото на бутилката с вода и я завъртете по посока на часовниковата стрелка.

***Внимание: обемът на бутилираната вода не трябва да бъде твърде пълен, препоръчва се до около 80%, за да се избегне прекомерно налягане вътре в бутилката с вода след електролиза, което води до излизане на водни пари при отваряне на бутилката.

2. Стартирайте процеса на производство на електролитен водород:
Натиснете кратко бутона 2, зумерът ще издаде 1 звуков сигнал, влезте в 5-минутен работен режим, LED светлината се променя цветно;
Когато работното време изтече, зумерът ще прозвучи 1 път и чашата за вода автоматично ще спре текущата функция и ще влезе в състояние на готовност;
По време на работа натиснете бутона 1, за да спрете ръчно текущата функция.

3. Стартирайте функцията за почистване:
Налейте вода в чашата за вода. Когато чашата за вода не работи, натиснете и задръжте бутона за 2 секунди, за да влезете във функцията за почистване. Червеният светодиод мига и издава кратък звуков сигнал. Времето за почистване е 5 минути. След приключване на почистването електролизираните отпадъчни води се изливат (не се пият).
*** В зависимост от качеството на изходната вода се препоръчва да включвате функцията за почистване на всеки 10-15 пъти.

4. Функция за напомняне за изтощена батерия: Когато мощността е ниска, текущата функция се изключва автоматично, звуковият сигнал е 3, а червената светлина мига 3 пъти.

5. Зареждане: Когато няма работещо състояние, включете външния USB за зареждане, червената светлина свети постоянно; след като батерията е пълна, зелената светлина свети постоянно.

6. LED индикация на състоянието:
Цветна промяна: работен статус
Червено: Зареждане
Зелен: Напълно зареден
Червен светодиод мига: изтощена батерия / почистване

7. Пийте богата на водород вода в края на производството на водород. За по-високи концентрации на вода, богата на водород, електролизата може да се повтори. Когато бутилираната вода се електролизира няколко пъти, се препоръчва да развиете бутилката с вода след всяка електролиза и след това да извършите следващата електролиза.

Ежедневна поддръжка и предпазни мерки

1. Качеството на изходната вода трябва да отговаря на „Санитарни норми за питейна вода“. Идеалната вода е бутилирана минерална вода, пречистена вода или филтрирана чешмяна вода. Работната температура на водата се контролира под 60 °C. Не наливайте чай, сок, напитки или други химически разтвори, за да избегнете замърсяване или повреда на електродите.

2. Чашата трябва да се почисти, когато се използва за първи път. Капакът на чашата и тялото на чашата могат да се разглобяват с въртене, а тялото на чашата може да се измие и дезинфекцира с гореща вода от 80-95 ° C, неутрален препарат или подходящо количество бял оцет. Основата на чашата не трябва да се поставя във вода или да се изплаква с вода. Избършете го с чиста, влажна памучна кърпа.

3. Ако не се използва дълго време, електролитната клетка трябва да се поддържа влажна. Следователно е необходимо да се налее малко количество пречистена вода в електролитната клетка и след това да се покрие капакът на електролитната клетка.

4. Ако не се използва дълго време, електролитната клетка изсъхва, което ще доведе до намаляване на количеството водороден газ.
Решение: Налейте вода в чашата за вода, електролизирайте 3 пъти при нормална работа, електролизирайте 3 пъти при почистване и след това накиснете за около 2 часа, за да възстановите работата.

5. След употреба за определен период от време, ако във водата има повече бели кристални частици или се появят люспи по стената на чашата и електролитната клетка, можете да използвате подходящо количество гореща вода от около 60 °C, за да накиснете бял оцет или лимонена киселина за 10 минути и излейте разтвора за накисване. Изплакнете с вода няколко пъти.

6. Ако случайно влезете във водата, незабавно прекратете текущата работа и я подсушете с абсорбираща кърпа или хартиена кърпа и я поставете на проветриво място, за да изсъхне естествено.

7. Ако богатата на водород чаша за вода се повреди, моля, свържете се с производителя или търговеца навреме. Потребителят е отговорен за повреди, причинени от разглобяване и ремонт.

КАТЕГОРИИ

БУТИЛКА ЧАША ЗА ВОДОРОДНА ВОДА 300 мл.

519.99лв.999.99лв. (-48%)

Купи