ДОСТАВКА:

  • доставката ще бъде извършена чрез куриерска фирма „Еконт Експрес“ или „Спиди“ на поръчания от Вас продукт с изключение на почивните дни и националните празници. Продукта ще бъде доставен до предварително избран от Вас адрес или офис на куриерските фирми.
  • разноските по доставката на: „Биорезонансни апарати за диагностика“, „Физиотерапевтични апарати“, „Квантови Анализатори“, „Апарати за красота“ и „Детоксикиращи апарати“ ще бъде безплатна, а доставката на „Биорезонансни апарати за лечение“, „Пептидни Био Регулатори“, „Апарати за сребърна вода“ и „Български пробиотици“ ще бъде съобразно ценовата листа на доставчиците съответно до адрес или офис.
  • Доставката на следните категории: „Биорезонансни апарати за диагностика“, „Физиотерапевтични апарати“, „Квантови Анализатори“, „Апарати за красота“ и „Детоксикиращи апарати“ е между 7 и 10 работни дни.
  • Доставката на: „Биорезонансни апарати за лечение“, „Апарати за сребърна вода“ е между 12 и 15 работни дни.
  • Доставката на „Български пробиотици“ и „Пептидни Био Регулатори“ е в рамките на 1 и 3 работни дни.
  • клиенти избрали доставката да бъде извършена до офис на куриерските фирми имат възможност да получат своята пратка и в Събота до 14 часа, като „Еконт“ ще Ви уведомят предварително със СМС на посочения от Вас телефон в бланката за поръчка на продукт, а „Спиди“ ще Ви изпратят съобщение на Viber.
  • доставка до посочен от Вас адрес се оскъпява допълнително в зависимост от това, дали има офис на куриерските фирми в желаното населено място, приоритетен час, опция преглед и тест и др. (важи за изброените категории по-горе, за които безплатната доставка не важи)
  • можете да изчислите с точност цената на Вашата доставка от калкулатора на „Еконт“ на следния адрес: https://www.econt.com/services/shipment-price (за категориите изброени по-горе, които важи доставка)
  • можете да изчислите с точност цената на Вашата доставка от калкулатора на „Спиди“ на следния адрес: https://services.speedy.bg/calculate/ (за категориите изброени по-горе, които важи доставка)
  • Всеки клиент на www.biorezonansi.com при получаване на пратка има право да я отвори и прегледа преди да я заплати. В случай, че откриете дефект, продукта е объркан, не сте поръчали точната дозировка може да замените или върнете поръчката, като разходите по връщането й са за Ваша сметка! В случай, че продукта има фабричен дефект или не отговаря на отразения във фактурата и поръчката, разходите по връщането и ще бъдат изцяло за сметка на www.biorezonansi.com!

ПЛАЩАНЕ:

      Към момента наличните начини за плащане на продуктите в онлайн магазин www.biorezonansi.com са следните:

  • наложен платеж чрез куриерска фирма „Еконт“ или „Спиди“- извършвате плащането, едва когато получите и огледате продукта! (важи за категориите: „Физиотерапевтични апарати“, „Квантови Анализатори“, „Апарати за красота“ и „Детоксикиращи апарати“, „Биорезонансни апарати за лечение“, „Пептидни Био Регулатори“, „Апарати за сребърна вода“ и „Български пробиотици“)
  • плащане по банков път- след завършване на Вашата поръчка от www.biorezonansi.com ще Ви бъде изпратен e-mail с генерираната електронна фактура и инструкции за осъществяване на плащането. Избирайки този начин на плащане, поръчката ще бъде задържана до момента, в който е отразено плащането!
  • За категория „Биорезонансни апарати за диагностика“ е задължително предварителен превод от 70% по банков път от стойността на продукта като за превода ще Ви бъде издадена проформа фактура. При изпращане на продукта към Вас, останалите 30% от стойността на продукта ще бъде включена като наложен платеж, както и ще бъде приложена и крайна фактура.

КАТЕГОРИИ